Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

FILEERAUSKIRJA

2. uudistettu painos

 

PERUSTEELLINEN  FILEOINTIOPAS 

- Hauen fileointi ruodottomaksi ja nahattomaksi

- Ahvenen fileointi ruodottomaksi ja nahattomaksi

- Kolme tapaa fileoida särki

- Muikun fileointi

+ Fileiden vakuumointi

+ Vinkki kesäfileointipaikan rakentamisesta

Yksityiskohtaiset, vaihe vaiheelta etenevät, kuvitetut ja sanalliset ohjeet fileoinnista.

 

Kätevästi käytettävässä A5 koossa, kierresidonnalla

  ISBN: 978-952-800-500-1

 

Hauki ruodottamana ja nahattomana.

Pitkät fileet ovat ruodottomia selkäfileitä

( Myöskin selän molemmin puolin olevat y-ruodot on poistettu )

 

Ahven nahattomana ja ruodottamana

( Myöskin lihasruodot on poistettu )

 

Särki - selkälihat

 

Särki - Selkälihat kylkilihoineen

 

Särki - Palaset

 ( Purkkisärkeä varten )

 

Muikku